ဆိုဒီယမ္ မွီဝဲမႈကို ေလွ်ာ့ခ်ႏိုင္ဖို႔ အတြက္ ၾကက္သြန္ျဖဴကို စားေပးသင့္ပါတယ္။ ၾကက္သြန္ျဖဴကို ဝယ္ၿပီးခ်ိန္မွာ အာနိသင္ မပ်က္ျပယ္ေစဖို႔ ေအးျမ ေျခာက္ေသြ႕ၿပီး မည္းေမွာင္တဲ့ ေနရာမွာ ထားေပးပါ။ ၾကက္သြန္ျဖဴရဲ႕ အက်ဳိးေက်းဇူးကို အေကာင္းဆံုး ရရွိေစဖို႔ အတြက္ ေအာက္ပါ နည္းလမ္းေတြကို လိုက္နာေပးပါ။
-အရင္ဆံုး အခြံခြာပါ
ၾကက္သြန္ျဖဴကို အခြံခြာၿပီး အခ်ိန္ အနည္းငယ္ၾကာမွ စားပါ။ ၾကက္သြန္ျဖဴက ေလနဲ႔ ထိေတြ႕ၿပီးမွ ေရာဂါကို ကာကြယ္ေပးႏိုင္တဲ့ ျဒပ္ေပါင္းေတြကို ပိုထြက္လာေစပါတယ္။
-ၾကက္သြန္ျဖဴကို လွီးျဖတ္ၿပီး ၁၀ မိနစ္ခန္႔ထားပါ
ၾကက္သြန္ျဖဴကို လွီးျဖတ္ၿပီးခ်ိန္မွာ စဥ္းႏွီတံုးေပၚကို ၁၀ မိနစ္ေလာက္ ထားေပးပါ။ ၾကက္သြန္ျဖဴဟာ ေသြးတိုးကို က်ေစတဲ့အျပင္ ကင္ဆာေရာဂါကိုပါ ကာကြယ္ေပးႏိုင္တဲ့ အစြမ္း ရွိပါတယ္။
0 ေျပာၾကားခ်က္မ်ား:
Post a Comment